Aloë Vera

De Aloë Vera plant bestaat voor zo’n 99 tot 99,5% uit water. Het overige gedeelte van de plant bevat zo’n 75 effectieve verschillende stofjes zoals vitamines, mineralen, suikers, enzymen; je vindt ze er allemaal in terug!

Op je huid heeft Aloë Vera een kalmerende, hydraterende en anti-bacteriële werking. Ideaal voor alle huidtypen, maar met name een rode, geïrriteerde, (zon)verbrande huid of bij Acné. Is altijd fijn om ’s avonds te gebruiken voor iedere huid die aan de zon blootgesteld is.

Dr. Baumann heeft een aantal producten waar Aloë Vera in zit. De volgende producten bevatten een hoge concentratie:

  • Aloe Vera Mask € 32,55: Aloe Vera Mask is een kalmerend en verfrissend gelmasker voor de belaste, geirriteerde, jeukerige huid. Aloe vera en een kruidenmengeling van onder meer bonenkruid, rozemarijn, kamille en basilicum zorgen voor een verfrissend, instant kalmerend effect en brengen de huid weer tot rust. Vooral geschikt na het zonnebaden en voor het behandelen van de zonverbrande huid.
  • After Sun Lotion € 21,30: Kalmeert, verfrist en herstelt de huid na het zonnebaden. De roodheid veroorzaakt door de zon vermindert sneller en de intensiteit van het bruinen verbetert.
  • Aloe Vera Plus ampul € 23,95: is een extra hydraterende en kalmerende mengeling voor de behandeling van de zeer droge, geïrriteerde en aan de zon blootgestelde huid met aloe vera gel, aloe vera extract, natuurlijke vitamine E, vitamine A en C, hyaluronzuur en ureum.

Gebruik jij al vaak Aloë Vera? en wat zijn je ervaringen? Reageer hieronder!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *