Caption nagellak

Beauty musthave van nu: Caption nagellak!

Er is weer iets nieuws op de markt, Caption nagellak. Deze lak heeft de voordelen van een nagellak en gellak in één! Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn en daarom heb ik het uitgetest.

Dit is de tekst die er bij geschreven staat:

CAPTION beloofd het volgende:
– Makkelijk aan te brengen
– Supersnel droog
– Mooie glanzende kleur
– Blijft tot wel negen dagen zitten.
– Makkelijk te verwijderen met nagellakremover
– De basecoat versterkt de eigen nagel

De meeste vrouwen herkennen het wel; snel nog even je nagels lakken, niet lang genoeg gewacht met drogen en het beschadigd gelijk.
Als het er dan eenmaal goed op zit, beschadigd het heel snel weer,waardoor het er na een paar dagen niet meer mooi uitziet. De CAPTION lak beloofd dat dit allemaal verleden tijd is. Je lakt je nagels waar je maar wilt en wanneer je maar wilt, want CAPTION is in 10 seconden droog. Wanneer je bij vinger nummer tien bent, is vinger nummer één droog. En dat niet alleen, de lak blijft ook nog eens tot wel negen dagen zitten en is zo sterk als een gel, mét bijbehorende glans. En dat alles zonder lamp of andere hulpmiddelen.

CAPTION maakt het mogelijk omdat de lak voorzien is van LacQ3, een unieke technologie met meerdere patenten, die zorgt voor een perfecte gel-achtige manicure die uit zichzelf hard wordt. Het resultaat is een lak die gemakkelijk is aan te brengen, super snel droogt en tot wel negen dagen blijft zitten.
Ideale uitvinding op het gebied van techniek, verzorging en kleur.

Om het gewenste resultaat te krijgen moet je alle producten van CAPTION gebruiken. Ook werk je altijd van nagel 1 t/m 10 ,zodat de eerste goed kan drogen en je gelijk verder kan.
Stap 1: nagels ontvetten met nagellakremover en dan de basecoat aanbrengen
Stap 2: kleurlak aanbrengen, één laagje is voldoende,maar bij de pasteltintjes kunnen 2 laagjes ook,het is maar net wat je mooi vindt
Stap 3: topcoat aanbrengen
Dat is het! Zo simpel kan het zijn.

De basecoat bevat werkzame stoffen en maakt de natuurlijke nagel sterker en gezonder. Geeft ook volume en voorkomt dat de originele kleur vervaagt of afwijkingen vertoond. Je nagels worden dus ook nog sterker en splijten minder snel.

 

Mijn review

 

Ik geef cijfers, waarvan 1 het laagste en 10 het hoogste.

Makkelijk aan te brengen: een 10! Het is zeer makkelijk aan te brengen vanwege het brede platte kwastje. Ook is de substantie niet te dik,waardoor hij makkelijk verdeelt.
Supersnel droog: een 9! De nagellak droogt heel erg snel zodat je niet hoeft te wachten tussendoor voor de volgende laag. Wel moet je nog uitkijken het eerste uur. Je kan er nog niet alles mee doen. Als het kan, lak ik mijn nagels het liefste toch nog in de avond voor het slapengaan. Als de nagellak de eerste uurtjes goed droogt, heb je er echt veel langer plezier van. Na 10 minuten kan je al wel je schoenen aan.
Mooie glanzende kleur: 10. De nagellak dekt vrijwel in één keer. Alleen de lichtere kleurtjes zijn mooier in 2 lagen. De nagellak verliest zijn glans niet.
Blijft tot wel negen dagen zitten: 8! De nagellak blijft veel langer mooi dan andere nagellak. Zelfs de soak off gel ging er bij mijn handnagels op dag 2 al van af. Maar 9 dagen gaat hij bij mij niet redden op mijn handnagels. Hij blijft 4 dagen mooi en vanaf dag 5 ga je de eerste beschadigingen zien. Ik zit wel erg vaak met mijn handen in het water voor mijn werk, kinderen en huishouden. Daarintegen zit hij op mijn teennagels nog perfect (nu 4 weken later)!
Makkelijk te verwijderen met nagellakremover: 10! Hij is zeer makkelijk te verwijderen. Hij wordt niet raar ”plakkerig” en je eigen nagel is niet of nauwelijks verkleurd.
De basecoat versterkt de eigen nagel: 9! Hij versterkt zeker je eigen nagel. Zodra je de nagellak 2 weken hebt gebruikt, merk je al verschil. Mijn nagels zagen er sterker uit dan daarvoor en dat voel je ook. Ook breken en scheuren ze veel minder snel. Je kan ook alleen de basecoat & topcoat aanbrengen om de nagels te verzorgen en beschermen. Dat vind ik ideaal voor als je niet te opvallende handnagels wilt! Hoe vaker je de nagellak opdoet, hoe sterker je nagels en hoe beter de kleurlak blijft zitten.

 

Net aangebracht
Net aangebracht
Dag 5
Dag 5

 

 

 

 

 

 

 

CAPTIONKnalroze_Dag1
Net aangebracht
Dag 5
Dag 5

 

 

 

 

 

 

 

 

Tips voor nog beter resultaat:
– Nagelriemen van tevoren terugduwen en de nagel lichtjes opruwen.
– Werk van pink naar duim bij beide handen en lak eerst je voorkeurshand (ben je rechts, lak dan eerst de nagels van de rechterhand)
– Vijl de nagels met een glasvijl om ze korter te maken. (niet met een kartonnen/diamant vijl en liever ook niet knippen)

Conclusie
Ik vind het een hele fijne goede nagellak. Dit is de beste nagellak die ik tot nu toe ooit heb gebruikt. Het is gewoon leuk om je nagels te lakken en af te wisselen in de kleurtjes. Het maakt je ”look” echt helemaal af. Op dit moment wordt de nagellak alleen nog maar gebruikt in de behandelingen. Wel kunt u de nagellak bestellen.

Basecoat en topcoat € 15,95 per flesje
Kleurlak € 16,95

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met de salon.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *