Facial at Home

Een gezichtsbehandeling zit er nu helaas niet in, maar thuis kun je natuurlijk je eigen verwenmoment creëren! Even tijd voor jezelf! Zie hieronder de stappen die je zou kunnen volgen met de hoogwaardige producten van Dr. Baumann.

Kijk hier voor aantrekkelijke set prijzen gericht op dit seizoen.

1. Peeling gebruiken!

Allereerst is het aan te raden om je huid te peelen. Zo worden dode huidcellen en ander vuil wat op de huid ligt weggehaald en kan de huid de werkstoffen uit de verzorging optimaal opnemen. Ook zorgt het voor een frisse teint en wordt de doorbloeding gestimuleerd. Je huid voelt hierna heerlijk zacht en glad. Er is voor ieder huidtype een geschikte peeling zoals bijvoorbeeld de Peeling Medium.

Gebruik: Pak ter grootte van een euromuntje en masseer dit ongeveer 4 minuten in op de gelaatshuid (ZONDER water). Leg vooral de nadruk op de onzuivere gebieden. Als de peeling indroogt, kan je een druppeltje water of een beetje Cleansing Milk/Gel pakken, zodat het makkelijker masseert.

Tip: Vind je de peeling te grof? Meng deze dan van tevoren met een beetje Cleansing Milk/Gel.

Bekijk hieronder een informatief over scrubben. Vanaf 4.30 begint de tutorial van de Peeling Medium.

2. Intensief gezichtsmasker!

Dr. Baumann heeft heerlijke gezichtsmaskers in het assortiment. Op deze manier geef je je huid net dat beetje extra en verhoog je de relatieve huidvochtigheid en huidweerstand. Alle maskers bevatten hoogwaardige vitamines en ingrediënten. Ik vind het Liposome Mask erg fijn op dit moment, omdat hij de huid, naast vitamines, ook voorziet van liposomen. Perfect voor in de winter!

Gebruik: Pak ter grootte van een euromuntje en masseer dit in op de gelaatshuid. Laat zolang intrekken als mogelijk.

Tip: Het Liposome Mask kan je voor het slapengaan inmasseren en de gehele nacht laten intrekken. Ook ideaal om elke avond te gebruiken om de huidweerstand op te krikken of als je de aanschaf van een liposome gel te duur vindt en toch je huid wil verzorgen met liposomen.

Kijk hier voor aantrekkelijke set prijzen gericht op dit seizoen.

3. Oogverzorging

De huid rondom je ogen is het dunste stukje huid van je gehele lichaam. Het is dus extra belangrijk om de huid daar goed te verzorgen. Gebruik dagelijks de Eye cream om de huidweerstand daar zo hoog mogelijk te houden en die tere huid te beschermen tegen droogte en de kou.

Gebruik: Pak ter grootte van half doperwtje (beiden ogen) en dep dan in rondjes om de ogen heen. Op deze manier belast je je huid daar niet onnodig, zoals bij wrijven het geval is. Ook worden op deze manier de vochtwallen gelijk wat aangepakt!

Tip: Het gecombineerde gebruik van eerst de (verstrakkende) Eye gel en dan de (verzachtende) Eye cream heeft zich in vele gevallen als bijzonder doeltreffend bewezen.

4. Intensieve werkstofampullen

Je kan je huid nog een extra boost geven met pure werkstofconcentraten, namelijk; werkstofampullen. Op deze manier kun je inspelen op de specifieke behoefte(n) van je huid op dit moment en huidproblemen nog efficiënter en sneller aanpakken. Daarvoor ontwikkelde DR. BAUMANN speciaal de geconcentreerde werkstofampullen op basis van pure ingrediënten. Neem hier een kijkje bij de Dr. Baumann Classic ampullen en de Dr. Baumann SkinIdent ampullen.

Gebruik: Pak 3-5 druppels werkstof en verdeel over het schone gelaat (evt. nadat het masker aangebracht is en masseer dan verder in). Laat de gehele nacht intrekken.

Tip: Voor een intensievere behandeling, kun je het ampul iedere avond aanbrengen voor het slapen gaan. In de nacht besteed je lichaam meer aandacht aan de huid en is het effectiever. Meng evt. met een aanvullende crème voor makkelijker aanbrengen.

Kijk hier voor aantrekkelijke set prijzen gericht op dit seizoen.

Heb je zelf geen idee welke producten voor jouw huid geschikt zijn? Neem dan gerust contact op, dan zal ik een aantal vragen stellen en een gepast advies op veilige afstand geven!

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *