In de schoonheidssalon wordt er exclusief gewerkt met CAPTION  nagellak. Deze lak heeft de voordelen van een nagellak en gellak in één!

CAPTION is:
– Makkelijk aan te brengen
– Supersnel droog
– Mooie glanzende kleur
– Blijft tot wel negen dagen zitten.
– Makkelijk te verwijderen met nagellakremover
– De basecoat versterkt de eigen nagel

 

 

 

 

 

 

 

 

De meeste vrouwen herkennen het wel; snel nog even je nagels lakken, niet lang genoeg gewacht met drogen en het beschadigd gelijk.
Als het er dan eenmaal goed op zit, beschadigd het heel snel weer,waardoor het er na een paar dagen niet meer mooi uitziet. De CAPTION lak beloofd dat dit allemaal verleden tijd is. Je lakt je nagels waar je maar wilt en wanneer je maar wilt, want CAPTION is in 10 seconden droog. Wanneer je bij vinger nummer tien bent, is vinger nummer één droog. En dat niet alleen, de lak blijft ook nog eens tot wel negen dagen zitten en is zo sterk als een gel, mét bijbehorende glans. En dat alles zonder lamp of andere hulpmiddelen. Helemaal ideaal als u uw nagels laat lakken in de schoonheidssalon!

De basecoat bevat werkzame stoffen en maakt de natuurlijke nagel sterker en gezonder. Geeft ook volume en voorkomt dat de originele kleur vervaagt of afwijkingen vertoond. Je nagels worden dus ook nog sterker en splijten minder snel. Vooral als u het veelvuldig gebruikt.

Klik hier voor de prijslijst als u uw nagels gelakt wilt hebben met deze CAPTION nagellak!