Wie ben ik?

Ik ben Miranda en heb sinds 2007 een succesvolle schoonheidssalon in Dordrecht genaamd Schoonheidssalon Couleur. De Schoonheidssalon is gevestigd in de wijk Sterrenburg te Dordrecht en makkelijk te bereiken met de auto of openbaar vervoer lijn 5. De ruimte bevindt zich op de begane grond waardoor het voor iedereen makkelijk bereikbaar is.

Ik werk als ZZP’er zodat ik mijn werk goed kan combineren met de zorg over mijn kinderen, maar toch flexibel ben. Sinds april 2019 heb ik ook een webshop geopend!

Ik heb cursussen gevolgd bij o.a. Dr.Baumann Cosmetics, waardoor ik veel weet over de producten, ingrediënten en de huid.

Mijn visie?

Met mijn ruime 16 jaar aan werkervaring heb ik inmiddels aardig wat kennis opgebouwd over de huid en voeten en hoe die het best verzorgd kunnen worden. Ik vind aandacht voor de klant belangrijk in de behandelingen. Het liefst in samenwerking zodat de huid en/of voeten in de best mogelijke conditie gebracht kunnen worden en blijven. Ik blijf mezelf graag ontwikkelen en verbeteren, zodat je de best passende behandeling krijgt van dit moment. Ik ben ervan overtuigd dat Dr. Baumann en Sunday Brush op dit moment de beste verzorgingsproducten op de markt hebben, omdat die de huid ook ècht ondersteunen en beschermen. In de behandelingen wordt er dan ook uitsluitend gewerkt met deze merken. Je kunt in de salon terecht voor diverse behandelingen. 

Mijn dochter en ik

Las ik nou over een webshop?

Ja, ik merkte dat er behoefte is aan een overzichtelijke webshop met alle producten en informatie (ook de prijzen) rondom de producten die ik verkoop. Zo kunnen klanten rustig thuis op de bank, met een kopje thee erbij misschien, overzichtelijk bekijken welke producten er allemaal in het assortiment zijn en bestellen.  Meegaan in de ontwikkelingen vind ik belangrijk en ik zie dit ook als een extra service. Sinds vorig jaar is ook de Sunday Brush verkrijgbaar in de schoonheidssalon en webshop. Neem een kijkje in de webshop voor de producten.

Ik vind het jammer dat de prijzen van Dr. Baumann niet openlijk vermeld mogen worden, want ben daar zelf altijd heel duidelijk in. Dit nadeel weegt alleen niet op tegen de kwaliteit van de producten.

Waarom eerst verplicht een account aanmaken?

Ja, vanuit Dr.Baumann zijn ze erg streng. Ze willen dat iedereen die Dr.Baumann gebruikt een tevreden klant is. En hoe krijg je een tevreden klant? Door persoonlijk huid-en productadvies van een Dr.Baumann huidconsulente. De producten zijn kwalitatief erg goed, dus als iemand met een onzuivere huid per ongeluk een verkeerde, te vette creme gebruikt, zal de huid nog vetter worden. De klant zal dan niet blij zijn met het resultaat en ook ontrecht ontevreden zijn over Dr. Baumann. Hier kun je een account aanmaken. Het is eenmalig en heel eenvoudig!

Dus ondanks de strenge regels toch Dr.Baumann?

Absoluut! Dr.Baumann is een merk met zeer hoge kwalitatieve producten voor ieder budget. Ik vind het ook erg belangrijk dat goede huidverzorging voor iedereen betaalbaar is. Het zijn 100% pure producten (zonder parfum, conserveermiddelen, parabenen en minerale olie, vrij van dierlijke ingrediënten en dierproefvrij). In tegenstelling tot veel producten waar het wel allemaal in zit en de huid juist kwetsbaarder maakt in plaats van verbetert.

Ik vind Dr. Baumann & Sunday Brush op dit moment de beste verzorgingsmerken die er op de markt zijn!

En ja, ik heb ook nog een missie!

Mijn doel is je huid en voeten in zo’n optimaal mogelijke conditie te krijgen èn houden en je hierin te begeleiden op een ontspannende manier, zodat een behandeling ook op je welzijn inwerkt en het ook een soort uitje is voor jezelf. Daardoor voel je je prettig, ben je meer tevreden met jezelf en straal je meer rust en geluk uit. Dat gevoel zorgt ervoor dat je van binnen ook gelukkiger bent. Op deze manier wil ik mijn steentje bijdrage voor een beetje ‘flow’ in je leven. Ik sta voor je klaar om je hierbij te helpen. Je krijgt exclusieve en betrouwbare service, altijd van mij persoonlijk!!