De huid

De huid is het grootste orgaan van je lichaam. Daar mag je dus best zuinig op zijn. Heel veel cosmetica is (zeer) belastend voor de huid waardoor je heel gemakkelijk een huidallergie kan ontwikkelen. De huid moet ademen en heeft een goed zelfherstellend vermogen heeft. Belastende cosmetica verstoort de huidfunctie, waardoor hij niet meer goed kan ademen en het metabolisme verstoort. Dan kun je net zo goed niks op je huid doen, want dat is altijd nog beter dan zeer belastende cosmetica.

Het kan jaren goed gaan voordat je last krijgt van een onrustige/gestreste huid, terwijl je die juist goed wilde verzorgen. Vaak heb je er al veel geld aan uitgegeven.
De bedoeling is dus goed, want je hebt de moeite genomen je huid te verzorgen. Door de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken is je huid beter bestand tegen allerlei huidproblemen. Dit kan heel gemakkelijk thuis door de juiste huidverzorgingsproducten te gebruiken. Zo kun je je huid heel makkelijk in optimale conditie brengen en zo goed mogelijk in balans houden.

De dagelijkse verzorging is iedere dag weer een behandeling thuis! Dat is dus de allerbelangrijkste. Je kunt nog zo vaak voor een gezichtsbehandeling komen, maar als de thuisproducten niet van goede kwaliteit zijn of niet geschikt voor je huid, zal de huid niet of nauwelijks gaan verbeteren.

Huidproblemen zoals couperose, acne(vulgaris), rosacea, (constitioneel) eczeem, periorale dermatitis(clownseczeem), vitiligo, ouderdomsplekken en psoriasis kunnen met de juiste huidverzorging veel minder tot uiting komen. We kunnen de weerstand van de huid hoog houden, waardoor deze huidklachten minder aanwezig zullen zijn. Verkeerde cosmetica brengt de huid uit balans en kan deze huidproblemen zeer verergeren, wat onnodig is. Echter de klachten 100% laten verdwijnen is soms onmogelijk, ook al gebruik je de juiste producten.

Wat biedt een gezichtsbehandeling?

Een gezichtsbehandeling is een heerlijke oppepper voor je huid en welzijn. Zo kun je de huid een boost geven en specifiekere problemen effectiever aanpakken. Je voelt direct verschil! Alle gezichtsbehandelingen zijn anti-aging, hoe langer de behandeling hoe effectiever.

Daarnaast is het ook heerlijk ontspannend, even tijd voor jezelf in deze drukke maatschappij. Iedere gezichtsbehandeling wordt er een huidanalyse gedaan om zo in te spelen op de behoeften van je huid op dat moment en te kijken naar geschikte (thuis)verzorging voor dat moment. Je huid veranderd, dus de behoeften veranderen mee.

Je bent niet verplicht de producten van Dr. Baumann te gebruiken, maar de resultaten kunnen dan teleurstellend zijn. Stel je verwachtingen dan ook bij.

De huid heeft het zwaar te verduren door hormoonschommelingen, verkeerde cosmetica, de zon, roken, luchtvervuiling, verwarming en airconditioning. Dit zijn allemaal factoren die de huid snel uit balans brengen. Daarom is dagelijks je huid verzorgen wel belangrijk.

Je kan je huid er niet 100% van weerhouden om ouder te worden, dat heeft met allerlei factoren te maken. Zo goed mogelijk verzorgen, vertraagt het wel!
De conditie van de huid heeft niet alleen te maken met de verzorging, maar ook met de leefgewoontes, hormoonwisselingen en/of ziektes.
Beweging, ontspanning, gezonde voeding en goed drinken dragen positief bij aan een gezonde huid. Hormoonwisselingen kunnen rare dingen met je lijf doen en zullen dus lastig te controleren zijn.
Probeer zo min mogelijk stress te creëren en zoveel mogelijk balans te vinden tussen rust/ beweging en ontspanning /inspanning.

gezichtsbehandeling6

Bij Schoonheidssalon Couleur wordt er gewerkt met het merk Dr. Baumann. De complete lijn heeft voor iedere huid een geschikte verzorging en is een bionoom cosmeticamerk. Kort samengevat betekent dat, dat alle producten zowel goed zijn voor het welzijn van mens, dier & milieu.

In alle gezichtsbehandelingen worden de producten dan ook aangepast aan de behoeften van je huid, zodat die de beste verzorging krijgt.
Je krijgt advies over welke gezichtsbehandeling het beste bij uw huid past. Ook krijg je gratis advies over het dagelijks verzorgen van je huid. Iedere keer dat je komt wordt er een analysekaart bijgehouden. Daardoor kunnen we zien hoe het met je huid gaat.
Voor de prijzen van de behandelingen gaat u naar prijslijst.

Mocht je interesse hebben om Dr. Baumann thuis te gebruiken, kom dan vrijblijvend voor een gratis huidanalyse en laat u adviseren.

De prijslijst kun je opvragen via het contactformulier of email. Je krijgt dan de prijslijst opgestuurd.
Helaas is het niet mogelijk de prijzen openlijk op de website te vermelden, vanwege de stricte regels van Dr. Baumann.

Voor vragen en/of advies kun je tenslotte altijd contact opnemen met de salon.